Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: به تدریج مدیری از دوران طلایی سریال سازی‌اش فاصله گرفت. «در حاشیه» آخرین مجموعه نمایشی او برای تلویزیون بود. اما این سریال به هیچ وجه در حد و اندازه آثار قبلی‌اش نبود.
به گزارش آخرین خبر مهران مدیری با دورهمی فصل تازه‌ای از فعالیتش در تلویزیون را آغاز کرد. این برنامه توانست تماشاگران زیادی را به خود جلب کند به طوری که در حال حاضر پرمخاطب‌ترین برنامه صدا و سیما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حضور وی در «دورهمی» با حواشی خرد و کلانی همراه بوده است گاهی کنایه‌های سیاسی او، بعضی اوقات حرف‌های مهمانانش و گاهی هم گاف‌ها و اظهارنظرهای عجیبش حاشیه‌سرساز شده است.
در این مطلب برخی از گاف‌های مدیری و همچنین تصمیم غافلگیرکننده‌اش برای ساخت مجموعه‌ای شبیه دانشگاه را بررسی می‌کنیم.

گاف‌های مهران مدیری

مهران مدیری در برنامه دورهمی، گاهی مسابقه‌ای برای سنجش دانش عمومی برگزار می‌کند ولی در حین انجام این مسابقات گاهی خودش نیز سطح دانش عمومی‌اش کم می‌آورد و به تماشاگران اطلاعات غلط می‌دهد.

به طور مثال مهران مدیری ملاله یوسف‌زَی دختری که اهل پاکستان است به اشتباه اهالی کشور افغانستان معرفی می‌کند همچنین اسم او را نیز تغییر می‌دهد و "زی" را "زری" می‌خواند.
در جایی دیگر مدیری در موردش درباره مادام کوری که فیزیکدان و شیمی‌دان لهستانی-فرانسوی است از مهمانش سوال می‌کند و مهمان او را یک پزشک می‌داند و مجری دورهمی نیز از او می‌پذیرد.

اما شاید اوج این گاف‌ها در برنامه مدیری با امید حاجیلی بود.
در این برنامه مهران مدیری درباره بتهون صحبت کرد و حاجیلی در امتداد صحبت‌های او گفت: «آقای مدیری شما در برنامه « کتاب باز» حضور پیدا کردید و در بخشی گفتید بوهان سباستین باخ، حدود ۵هزار قطعه ساخته است اما من هر چه قدر گشتم حدود هزار و هفتاد قطعه ساخته بود. این عدد بزرگ از کجا آمده؟»
مدیری در پاسخ گفت: «بله، این رقمی که من گفتم تعداد قطعاتی است که او ساخته اما در طول زمان از بین رفته است.»
حاجیلی در ادامه صحبت مدیری گفت: «پس چگونه می ‌دانند ۵هزار اثر ساخته است، زمانی که این آثار از بین رفته؟»
مجری برنامه پس از تایید حرف مهمان خویش گفت: «عجب سوال سختی! اما خیلی از این موارد رخ داده است و خیلی اتفاق عجیبی نیست! معاصران این افراد در طول تاریخ نقل کرده‌اند و چنین مواردی ثبت شده.»
حاجیلی پس از شنیدن حرف مدیری یک محاسبه از این ارقام را ارائه داد و گفت: «این افراد آدم‌های خاص و عجیبی بودند چون من حساب کردم اگر واقعا این آدم ۵ هزار قطعه داشته باشد، یعنی از بدو تولد تا صد و سه سالگی هفته‌ای یک اثر با این پیچیدگی باید نوشته باشد...»

نیما حسنی نسب از منتقدان سینما هم درباره گاف مدیری در برنامه دورهمی این استوری را منتشر کرد.

به نظر می‌رسد همان‌طور که مدیری سطح دانش مخاطبانش را به چالش می‌کشد باید اطلاعات خود را هم به روز کند.

مدیری دانشگاه تاسیس می‌کند؟!

در برنامه هفته گذشته دورهمی مهران مدیری از تصمیم غافلگیرکننده‌اش خبر داد. وی گفت: بزرگترین آروزی زندگی من این است که از یک سال دیگر یک مجموعه بزرگ شاید شکل دانشگاه تاسیس کنم که رشته‌های مختلف بازیگری و کارگردانی که همه اساتید خوب در آنجا درس بدهند و خودم هم یک گوشه‌ای از آن بتوانم کمک کنم.
وی هدف از این کار را انتقال آموخته‌هایش به نسل بعدی معرفی کرد.

واقعیت این است قواره مجری یا موسس مجموعه آموزشی چندان با قامت کسی که خالق سریال‌های ماندگار طنز است، تناسب ندارد...

شما هم می‌توانید نظرتان را در این باره برای ما ارسال کنید.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دورهمی مدیری مهران مدیری صراط مهران مدیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نماد‌های آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود؛ بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی، چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.
معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نماد‌های آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

فایل لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران»، از اینجا قابل دریافت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • گفت‌وگو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • گفت و گو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»